2022-06-27
Sommarkort v 26-33 ute i webshopen!
Nu finns resten-av-sommaren-kortet ute i webshopen. Yoga hur mycket du vill på våra ordinarie klasser på studion, på Kvarngården och via Zoom för endast 599 kr! Medlemskapet avslutas automatiskt. Som en trevlig bonus ingår även klassbanken med ett 60-tal inspelade klasser med tillhörande spellista så du kan ta med yogan till sommarstugan. Du köper kortet HÄR.

2022-05-30
Kvinnocirkel i sommarens och eldens tecken 30/6.
EARLY BIRD t o m 12/6!
Sommaren, tiden då allt blommar ut. Även du. Under denna kväll möts vi en liten, trygg grupp kvinnor för att se varandra och bli sedda för de vi är, spegla oss i varandra och utforska kvinnokraft i rörelse och stillhet. Vi alla bär våra egna livshistorier men samtidigt har vi så mycket gemensamt – du är inte ensam. Kvällen börjar i en cirkel med prat och intuitivt skrivande, övergår sedan i en rörelseklass i Authentic Flow och fri rörelse följt av en lång, välmarinerad vila. Kvällen avslutas med alkoholfritt bubbel och näringsrika snacks. Inga som helst förkunskaper behövs. Mer info HÄR. Boka din plats HÄR.

2022-05-10
Dagsretreat – Reset & renew den 11 juni – FULLBOKAT!
Behovet av vila och återhämtning är nog större än någonsin. På detta dagsretreat får du utforska vila och återhämtning i olika former – medveten andning, meditation och ljud (mantra), mjuka yogarörelser och den djupa vilan i restorative yogan. Självklart får kroppen även energipåfyllning i form av en god, näringstät, växtbaserad lunch. Mer info HÄR, bokning HÄR (early bird pris t o m 25/5 kl. 19!).

Schema för dagen:
9.45-10.00 incheckning i tystnad
10.00-12.00 pranayama (andning), mantra, meditation & soft authentic flow yoga
12.00-13.00 lunch (växtbaserat, naturligt glutenfritt)
13.00-14.30 restorative yoga & yoga nidra

2022-04-28
Master Class med Marie Romani – Bjud in vårens spirande ljus 7/5.
En ny, efterlängtad långklass med vår uppskattade gästlärare Marie Romani den 7 maj kl. 10-12.30.
Authentic Slow Flow – Bjud in vårens spirande ljus. Yoga handlar till stor del om att låta energi röra sig inom dig samt hitta frigörelse. Att hitta frekvensen för läkande, frihet och en känsla av att komma hem. Genom andning, mjuk inkännande rörelse, yoga asana, mantra och meditation bjuder vi ljusets läkande kraft genom alla lager in till den innersta kärnan. Passar alla oavsett tidigare erfarenhet, lån av all behövlig utrustning ingår. Anmälan HÄR.

2022-03-30
Stress Less – kurs i somatisk stresshantering (EARLY BIRD erbjudande t o m 5/4 kl. 21)
Långvarig stress? Utmattningsproblematik? Oro och/eller stressrelaterad värk i kroppen? Saknar du något mer än stödsamtal i din stresshanteringsverktygslåda? Det här är kursen för Dig.
Stressen bor i allra högsta grad i våra kroppar och enligt vår erfarenhet går det inte bara att prata och vila sig ur det. På denna kurs får du lära dig mer än ”det vanliga” om hur vår naturliga stressresponscykel fungerar, vad som faktiskt händer i kroppen och vad du kan göra själv för att öka din motståndskraft och ditt toleransfönster samt hur du kan hitta vila som stöttar din kroppshjärna på djupet, inte bara mot trötthet i stunden. Utöver fyra kurstillfällen får du även tillgång till inspelat material att praktisera till hemma för att förankra och förstärka kroppens förmåga att vara i det som är, oavsett vad som är. Mer info HÄR, anmälan HÄR.

2022-03-30
Vårens yogautmaning – make yourself a priority (1 april t o m 5 maj)
Alltför ofta går tiden och energin till andra och annat och den viktigaste personen i ditt liv, Du, får klara sig på smulorna som blir över. Den här utmaningen är inte en tävling, den handlar om grundläggande egenvård och att lära sig att öva på att prioritera sig själv. Mer info HÄR.

2022-03-07
Helgretreat på Liljero 8-10 april. EN PLATS KVAR! Varmt välkommen till en helg fylld med tid för Dig! Tid för rörelse och stillhet, att känna, att börja släppa taget och skapa plats för ett nytt år med nya möjligheter. Vi vaggas in i lugnet av den underbart stillsamma känslan i det gamla kapellet och naturen runtomkring och får möjlighet att möta oss själva genom andetag, somatisk rörelse, stillsam restorative yoga och embodied yinyoga. Varmt och inkluderande gemenskap samt god, näringsrik mat ger ytterligare djup och stöd i Ditt självutforskande från början till slut. Mer info HÄR och betalning HÄR för dig som vill betala med kort eller Swish.

2021-12-20
Utförsäljning i butiken! Flera varor är redan slutsålda så vänta inte för länge!

2021-10-03
Vi fyller år! Den 7 oktober fyller studion 4 år och det firar vi hela veckan lång! Gratis prova-på klasser, öppet hus och medlemskväll med snacks, mingel, tävlingar och en massa annat roligt!
ÖPPET HUS ONS 7/10 KL. 14-16.30 SAMT LÖR 9/10 11-13
MEDLEMSKVÄLL ONS 7/10 KL. 16.30-18.15

2021-09-21
Yinyoga i kursform. Äntligen kan du slippa jaga platser och bara njuta av välgörande yinyoga i en mindre, trygg grupp. Kursen passar för dig som är helt ny med yoga, kan ha behov av extra anpassningar p g a skador och/eller smärta, har behov av ett mindre sammanhang eller som helt enkelt vill ha en bestämd yogadag i veckan utan att behöva boka varje vecka. Mer info HÄR. Du anmäler dig genom att köpa kursen i vår WEBSHOP (bläddra ner till ”Kurser”), betalning med Swish eller kort.

2021-09-20
Thank god it’s Friday! Kom och fira in helgen med en 2h specialklass med den innovativa yogiska träningsformen Shake the Dust med en efterföljande Yoga Nidra (yogisk guidad djupmeditation/avslappning).
FÅTAL PLATSER KVAR! Mer info och anmälan HÄR. I priset ingår även näringsfyllda växtbaserade snacks och fermenterad alkoholfri ”bubbel”.

2021-09-12
Vår höstutmaning startar imorgon måndag 13/9! Tre veckor av yoga, daglig frisk luft och några personliga förändringar i din vardag är receptet för en mer välmående och energifylld höst. Du dokumenterar din utmaning på denna dokument:

2021-08-19
Våga Yoga – FULLBOKAD. En kurs på 4 tillfällen för dig som vill börja yoga eller återuppta en borttappad praktisering men inte känner dig riktigt bekväm på ordinarie veckoklasser (än) p g a stress/oro/värk eller liknande. Inga förkunskaper behövs och Mari guidar genom kursen med fokus på varande och självmedkänsla. Mer info HÄR.