2021-12-20
Utförsäljning i butiken! Flera varor är redan slutsålda så vänta inte för länge!

2021-10-16
Helgretreat på Liljero 14-16 januari – ANMÄLAN STÄNGD T O M 7/1 DÅ VI EV. ÖPPNAR UPP FÖR EN PLATS TILL. Varmt välkommen till en helg fylld med tid för Dig! Tid för rörelse och stillhet, att känna, att börja släppa taget och skapa plats för ett nytt år med nya möjligheter. Vi vaggas in i lugnet av den underbart stillsamma känslan i det gamla kapellet och naturen runtomkring och får möjlighet att möta oss själva genom andetag, somatisk rörelse, stillsam restorative yoga och embodied yinyoga. Varmt och inkluderande gemenskap samt god, näringsrik mat ger ytterligare djup och stöd i Ditt självutforskande från början till slut. Mer info HÄR och betalning HÄR för dig som vill betala med kort eller Swish.

2021-10-03
Vi fyller år! Den 7 oktober fyller studion 4 år och det firar vi hela veckan lång! Gratis prova-på klasser, öppet hus och medlemskväll med snacks, mingel, tävlingar och en massa annat roligt!
ÖPPET HUS ONS 7/10 KL. 14-16.30 SAMT LÖR 9/10 11-13
MEDLEMSKVÄLL ONS 7/10 KL. 16.30-18.15

2021-09-21
Yinyoga i kursform. Äntligen kan du slippa jaga platser och bara njuta av välgörande yinyoga i en mindre, trygg grupp. Kursen passar för dig som är helt ny med yoga, kan ha behov av extra anpassningar p g a skador och/eller smärta, har behov av ett mindre sammanhang eller som helt enkelt vill ha en bestämd yogadag i veckan utan att behöva boka varje vecka. Mer info HÄR. Du anmäler dig genom att köpa kursen i vår WEBSHOP (bläddra ner till ”Kurser”), betalning med Swish eller kort.

2021-09-20
Thank god it’s Friday! Kom och fira in helgen med en 2h specialklass med den innovativa yogiska träningsformen Shake the Dust med en efterföljande Yoga Nidra (yogisk guidad djupmeditation/avslappning).
FÅTAL PLATSER KVAR! Mer info och anmälan HÄR. I priset ingår även näringsfyllda växtbaserade snacks och fermenterad alkoholfri ”bubbel”.

2021-09-12
Vår höstutmaning startar imorgon måndag 13/9! Tre veckor av yoga, daglig frisk luft och några personliga förändringar i din vardag är receptet för en mer välmående och energifylld höst. Du dokumenterar din utmaning på denna dokument:

2021-08-19
Våga Yoga – FULLBOKAD. En kurs på 4 tillfällen för dig som vill börja yoga eller återuppta en borttappad praktisering men inte känner dig riktigt bekväm på ordinarie veckoklasser (än) p g a stress/oro/värk eller liknande. Inga förkunskaper behövs och Mari guidar genom kursen med fokus på varande och självmedkänsla. Mer info HÄR.