Kund utan medlemskap? Vid bokning reserveras platsen i 30 min i väntan på betalning. Registrera ditt betalkort i systemet och köp en drop-in plats för att behålla din plats. Behöver du boka av returneras beloppet automatiskt vid avbokning senast 2h innan. Vill du att vi lägger in dig i systemet som medlem utan att köpa ett kort? Maila namn, e-postadress och mobilnummer till info@satyayoga.nu så löser vi det.

Ej medlem? Registrera dig som medlem genom att köpa en drop-in klass samt registrera ditt betalkort. Behöver du boka av returneras beloppet automatiskt på ditt betalkort vid avbokning senast 2h innan.

PÅ GRUND AV CORONAPANDEMIN HAR VI I DAGSLÄGET FÄRRE PLATSER ÄN VANLIGT PÅ VÅRA KLASSER FÖR DIN OCH VÅR SÄKERHET. VI TAR SOMMARPAUS FRÅN VÅRA LIVE STREAM KLASSER SOM KOMMER ATT ÅTERKOMMA MOT HÖSTEN. DU SOM HAR MÅNADS- ELLER ÅRSKORT HOS OSS HAR ALLTID TILLGÅNG TILL VÅR KLASSBANK MED YOGAKLASSER OCH MEDITATIONER ATT PRAKTISERA NÄR HELST DU ÖNSKAR.

Inloggning på Din medlemssida HÄR.

TILLGÅNG TILL BOKNING:
– Årskort/månadskort/sommarkort – 14 dagar i förväg
– Klippkort/Flex – 7 dagar i förväg
– Drop-in – 3 dagar i förväg

Vill du boka företags/arbetsplatsyoga eller en yogastund bland vänner för tjejkvällen, möhippan eller något annat tillfälle? Maila oss på info(at)satyayoga.nu för mer info!