Annika är diplomerad massageterapeut och erbjuder massagebehandlingar för avslappning och välbefinnande samt minskning av stress, smärta och värk. Annika är väldigt lyhörd för vad Du behöver i varje stund och är inte rädd för att blanda olika tekniker om hon bedömer att Du skulle må bäst av just en välgörande blandning. Mer info hittar du HÄR.

Vid frågor, maila/ring/skicka dm:
greentablemassagestaff@gmail.com
070 293 28 10
@greentablemassage

UTBUD

Avslappnande massage

En klassisk svensk friskvårdsmassage med fokus på avslappning och välbefinnande. 

Behandlande massage

Denna behandling fokuserar på problemområden, triggerpunkter, träningsvärk och spänningar. Vad behöver du hjälp med just idag?

Taktil massage

En mjuk, välgörande behandling med fokus på följsam beröring, utan att bearbeta muskulaturen, och stimulera utsöndringen av hormonet oxytocin.  

Käkledsmassage

En massage och triggerpunkts-behandling i ansikte, nacke, axlar, skalp samt inne i munnen för att lätta på spänningar runt käkleden. Detta kan få bort huvudvärk, tandvärk, susningar i öronen och till och med problem kring höftleden.

Hot Stone massage

En behandlande helkroppsmassage med varma lavastenar. Basaltstenarna i kombination med aromaoaljor och värme bidrar till en djupare avslappning och mer djupgående bearbetning av muskulaturen.

Priser Hot Stone:
80 min 1300 kr (helkropp)
30 min 600 kr (rygg & nacke)

Gravidmassage

Kroppen utsätts ofta för extra mycket spänningar under graviditeten. Denna avslappnande massage lindrar spänningar i t ex axlar, nacke, bröstrygg och benen. Vi hittar sätt för dig att ligga ner eller sitta bekvämt utifrån vad Du behöver i stunden.

Reikimassage

Reiki betyder universell livskraft och är en healingmetod från Japan som hjälper kroppen att återställa sin fysiska och emotionella balans.

Kombinationen mellan att behandla spänningarna i dina muskler med att frigöra stagnerad energi bidrar till smärtlindring, minskad stress, bättre sömn, ökad balans och harmoni i sinne och kropp. 

Reiki

En ren energibehandling där du ligger ner fullt påklädd och tar emot energi genom mina händer. Kan bidra till ökat lugn, mindre stress och värk, mer energi och bättre sömn.

Barnmassage

En mjuk, avslappnande massage för främst rygg, axlar och nacke. Passar barn från 8 år.

Pris:
30 min 400 kr

PRISER (OM INTE ANNAT ANGETTS OVAN)

30 min 490 kr
45 min 640 kr
60 min 790 kr
75 min 940 kr
90 min 1090 kr

Kippkort 10ggr 30 min 4400 kr (boka 30/60/90 min per gång)