REGNDROPPSMASSAGE – MARI

BRA ATT VETA I CORONATIDER
Vid Regndroppsmassage behandlas endast baksidan av kroppen. Du ligger på bänken med ansiktet neråt hela tiden och båda parter har rätt att avboka/ändra tiden med kort varsel p g a förkylningssymptom.

RDT – Regndroppstekniken eller regndroppsmassage är en välgörande och mjuk taktilmassage på rygg och fotens/underbenens reflexpunkter. Behandlingen är mycket behaglig och avslappnande och har potential att lindra besvär i rygg och nacke, reducera huvudvärk samt lindra stressrelaterade symtom.

Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor som också är den bärande kraften i behandlingen. De eteriska oljorna påverkar oss även genom luktsinnet och behandlingen ger ofta en djup avslappning och lindring av stress. Behandlingen avslutas med en varm handduk över ryggraden medan du får Reiki på bakhuvudet.

Behandlingen tar ca 75 minuter. Berätta kort vad du har för besvär så väljer Mari ut den bästa kombinationen av oljor just för Dig.

1 behandling ca 75 min 790 kr
3 behandlingar á ca 75 min 2095 kr (gäller 12 månader från köpdatum)

BOKA via info@satyayoga.nu

EFT-TAPPING – HEDDEKE

EFT Tapping kan skapa mer energi, självacceptans, klarhet, glädje, harmoni, bättre hälsa och ett inre lugn. EFT står för Emotional Freedom Techniques och kombinerar Traditionell Kinesisk Medicin med västerländsk terapi. Precis som inom akupunkturen arbetar vi med punkter på kroppen. Du knackar mjukt på vissa punkter som har potential att leda till minskad stress. Genom processen kan vi ersätta negativa tankar med mer positiva tankar och börja se nya möjligheter.

EFT cirkel – tapping i grupp: 1 av 3 tisdagar kl. 19:00-21:00
90 min 250 kr

Individuella EFT/coaching sessioner: 2 av 3 tisdagar kl. 18:00-19:15 samt 19:30-20:45.
75 min 950 kr

BOKA HÄR