BRA ATT VETA I CORONATIDER
Vi använder munskydd, bänken spritas av, handdukarna byts ut och rummet vädras ordentligt mellan behandlingarna. Båda parter har rätt att avboka/ändra tiden med kort varsel p g a förkylningssymptom.

REGNDROPPSMASSAGE (MARI)

RDT – Regndroppstekniken eller regndroppsmassage är en välgörande och mjuk taktilmassage på rygg och fotens/underbenens reflexpunkter. Behandlingen är mycket behaglig och avslappnande och har potential att lindra besvär i rygg och nacke, reducera huvudvärk samt lindra stressrelaterade symtom.

Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor. De eteriska oljorna påverkar oss även genom luktsinnet och behandlingen ger ofta en djup avslappning och lindring av stress. Behandlingen avslutas med en varm handduk över ryggraden medan du får Reiki på huvudet.

Behandlingen tar ca 75 minuter. Berätta kort vad du har för besvär så väljer Mari ut den bästa kombinationen av oljor just för Dig.

OBS! Behandlingen är EJ lämplig för Dig som är gravid, ammar eller har hjärtsjukdom.

1 helkroppsbehandling ca 75 min 890 kr (800 kr för Dig med Årskort/Årskort Extra). Gäller 12 månader från köpdatum.
3 helkroppsbehandlingar á ca 75 min 2295 kr. Gäller 12 månader från köpdatum.
1 halvkroppsbehandling 40 min 550 kr (500 kr för Dig med Årskort/Årskort Extra). Gäller 12 månader från köp.

MASSAGEBEHANDLINGAR (ANNIKA)

Annika från Green Table Massage masserar hos oss 1-2 dagar i veckan. Hon är diplomerad massageterapeut och erbjuder massagebehandlingar för avslappning och välbefinnande samt minskning av stress, smärta och värk. Du kan välja mellan behandlande-, taktil-, gravid- och klassisk svensk massage samt käkledsbehandling. Annika är väldigt lyhörd för vad Du behöver i varje stund och är inte rädd för att blanda olika tekniker om hon bedömer att Du skulle må bäst av just en härlig blandning. Mer info hittar du HÄR.

PRISER
30 min 400 kr
45 min 550 kr
60 min 700 kr
75 min 850 kr
90 min 1000 kr

BOKA:
greentablemassagestaff@gmail.com
070 293 28 10
@greentablemassage

PERSONLIG YOGASTUND (MARI)

Ett tillfälle bara för Dig utifrån dina behov på studion eller online via Zoom, exempelvis:

  • fila på en sekvens eller din kropps sätt att vara i vissa positioner
  • få ett ”program” att yoga till hemma (välj mellan yin, restorative och flow eller blanda som du vill, ett längre eller två kortare per tillfälle)
  • för dig som har mer omfattande behov av enskild guidning p g a en skada, sjukdom eller liknande
  • en personlig vilostund med t ex yin/restotrative yoga och reiki

Mari har över 500 utbildningstimmar i bagaget och brinner för att få dig att hitta Din kropps personliga uttryck i stillhet och rörelse, bortom yttre former, ”måsten” och ”borden”. Du får alltid ett skriftligt ”program” och en personlig spellista med dig hem och stunden planeras ALLTID individuellt för Dig. Bokning tidigast en vecka innan vi ses.

Ett tillfälle 75 min 950 kr (850 kr för Dig med årskort)
Tre tillfällen á 75 min 2495 kr