I PANDEMITIDER:
Både Mari och Annika är färdigvaccinerade och använder alltid munskydd. Bänken spritas av, handdukarna byts ut och rummet vädras ordentligt mellan behandlingarna. Båda parter har rätt att avboka/ändra tiden med kort varsel p g a förkylningssymptom.

REGNDROPPSMASSAGE (MARI)

Mari tar emot för RDT vissa måndagar, onsdagar, fredagar och ca en lördag förmiddag i månaden. RDT är en välgörande och mjuk taktilmassage på rygg och fotens/underbenens reflexpunkter.  Maris variant av RDT är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring, den uråldriga smörjningen med rena eteriska oljor och Reikihealing. Reikin verkar avslappnande och energigivande medan de eteriska oljorna även påverkar oss genom luktsinnet och behandlingen ger ofta en djup avslappning för både muskelkropp och sinne samt lindring av stress och värk. Behandlingen avslutas med en varm handduk över ryggraden (ej halvkropp underben/fötter) medan du får Reiki på nacken, huvudet och axlarna.

Berätta kort vad du har för besvär så väljer jag ut den bästa kombinationen av oljor just för Dig.
OBS! Behandlingen är EJ lämplig för Dig som är gravid eller ammar.

Ingen ledig tid som passar? Skicka en förfrågan via kontaktformuläret HÄR.

PRISER

1 helkroppsbehandling ca 75 min 890 kr (800 kr för Dig med Årskort/Årskort Extra).
3 helkroppsbehandlingar á ca 75 min 2395 kr. Gäller 12 månader från köpdatum.
5 helkroppsbehandlingar 3795 kr. Gäller 12 månader från köpdatum.
10 helkroppsbehandlingar 7190 kr. Gäller 18 månader från köpdatum.
1 halvkroppsbehandling 40 min 550 kr (500 kr för Dig med Årskort/Årskort Extra).

MASSAGEBEHANDLINGAR GREEN TABLE MASSAGE

Annika från Green Table Massage masserar hos oss på tisdagar 9.00-18.30, torsdagar 9.00-18 och söndagar 9.00-16.30. Hon är diplomerad massageterapeut och erbjuder massagebehandlingar för avslappning och välbefinnande samt minskning av stress, smärta och värk. Annika är väldigt lyhörd för vad Du behöver i varje stund och är inte rädd för att blanda olika tekniker om hon bedömer att Du skulle må bäst av just en välgörande blandning. Mer info hittar du HÄR.

UTBUD

Avslappnande massage

En klassisk svensk friskvårdsmassage med fokus på avslappning och välbefinnande. 

Behandlande massage

Denna behandling fokuserar på problemområden, triggerpunkter, träningsvärk och spänningar. Vad behöver du hjälp med just idag?

Taktil massage

En mjuk, välgörande behandling med fokus på följsam beröring, utan att bearbeta muskulaturen, och stimulera utsöndringen av hormonet oxytocin.  

Käkledsmassage

En massage och triggerpunkts-behandling i ansikte, nacke, axlar, skalp samt inne i munnen för att lätta på spänningar runt käkleden. Detta kan få bort huvudvärk, tandvärk, susningar i öronen och till och med problem kring höftleden.

Hot Stone massage

En behandlande helkroppsmassage med varma lavastenar. Basaltstenarna i kombination med aromaoaljor och värme bidrar till en djupare avslappning och mer djupgående bearbetning av muskulaturen.

Priser Hot Stone:
80 min 1200 kr (helkropp)
30 min 500 kr (rygg & nacke)

Gravidmassage

Kroppen utsätts ofta för extra mycket spänningar under graviditeten. Denna avslappnande massage lindrar spänningar i t ex axlar, nacke, bröstrygg och benen. Vi hittar sätt för dig att ligga ner eller sitta bekvämt utifrån vad Du behöver i stunden.

Reikimassage

Reiki betyder universell livskraft och är en healingmetod från Japan som hjälper kroppen att återställa sin fysiska och emotionella balans.

Kombinationen mellan att behandla spänningarna i dina muskler med att frigöra stagnerad energi bidrar till smärtlindring, minskad stress, bättre sömn, ökad balans och harmoni i sinne och kropp. 

Reikihealing

En ren energibehandling där du ligger ner fullt påklädd och tar emot energi genom mina händer. Kan bidra till ökat lugn, mindre stress och värk, mer energi och bättre sömn.

Barnmassage

En mjuk, avslappnande massage för främst rygg, axlar och nacke. Passar barn från 8 år.

Pris:
30 min 400 kr

PRISER (OM INTE ANNAT ANGETTS OVAN)

30 min 450 kr
45 min 600 kr
60 min 750 kr
75 min 900 kr
90 min 1050 kr

Kippkort 10ggr 30 min 4000 kr (boka 30/60/90 min per gång)

eller maila/ring/skicka dm:
greentablemassagestaff@gmail.com
070 293 28 10
@greentablemassage