Behandlingar

BEHANDLINGAR

REGNDROPPSMASSAGE (RDT)   

RDT – Regndroppstekniken eller regndroppsmassage är en välgörande och mjuk taktilmassage på rygg och fotens/underbenens reflexpunkter. Behandlingen är mycket behaglig och avslappnande och har potential att lindra besvär i rygg och nacke samt reducera huvudvärk. Regndroppsbehandlingen kan hjälpa  kroppen att rensa ut bakterier, virus och slaggprodukter, stärker immunförsvaret och lindrar stressrelaterade symtom.


Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor som också är den bärande kraften i behandlingen. Därför är behandlingen även en sorts aromaterapi som förutom en djup avslappning och lindring av stress även ger dig ny kraft och energi samt balans och välbefinnande i både kropp och sinne.


Behandlingen tar ca 75 minuter. Välj mellan klassisk RDT och RDT vid mentala åkommor t.ex. stress, oro, utmattning,  mental trötthet.  Berätta kort vad du har för besvär så väljer jag ut den bästa kombinationen av oljor för just Dig.


1 behandling ca 75 min 790 kr

3 behandlingar á ca 75 min 2099 kr (gäller 12 månader från köpdatum)


BOKA HÄR. KRANIOSAKRAL TERAPI


Är du trött på att vara trött?

Har du återkommande migrän?

Vill du bli fri värk, depression, ångest, magbesvär?

Har du sömnsvårigheter?

Är du stressad eller har varit det en längre tid?

Har du varit med om en olycka som du fortfarande har känningar av?


Kraniosakral terapi (KS) är en mjuk, skonsam behandling som kan släppa på akuta och långvariga spänningstillstånd eller känsloupplevelser. Denna behandlingsmetod går djupare och försöker hitta kärnan till varför problemet uppstår. Att assistera kroppen till att slappna av, släppa stress och få komma ner i varv för att stödja den självläkning som kroppen är ämnad att klara av. 


Vid Kraniosakral behandling arbetar terapeuten med sina händer och med mycket lätta och mjuka tryck på kroppen. När vävnaden fungerar utifrån sina original rörelser skapas bästa möjliga förutsättning för kroppen att börja läka sig själv. Kroppen ges möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser så en djup läkning kan ske och vävnad kan hitta tillbaka till sin originalrörelse. Kraniosakral Terapi kan användas som förebyggande, behandlande och rehabilterande behandling. Klienten är alltid påklädd under behandlingen.


VAD KAN BEHANDLAS?
Man kan behandla/lindra många av de problem som kan uppstå i kropp och psyke såsom huvudvärk, axel-, nack- och ryggbesvär, ledbesvär och whiplashskador, kronisk smärta och fibromyalgi, graviditetsbesvär såsom illamående och foglossningssmärta, koncentrationssvårigheter, utmattningssymtom, tinnitus, magbesvär, nedstämdhet, sömnstörningar samt stressrelaterade problem.


Therese är medlem i KSTF - Kraniosakrala Terapeutförbundet och är även ansvarsförsäkrad genom förbundet. Läs gärna mer på www.kstf.se  


1 behandling ca 60 min 800 kr 


BOKA HÄR. 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera