SCHEMA VINTER 2021 (2021-01-13)
…är på gång. Vi fick tänka om lite med anledning av nya pandemilagen men snart så, håll utkik!

JULKALENDER 2020
Du har väl inte missat vår supermysiga julkalender? Där hittar du korta praktiseringar, tankeväckande videoklipp, näringsrika julrecept och erbjudanden på julklappar som gör gott både för mottagaren och människorna som tillverkat dem <3 Kalendern finns på vår Facebooksida under evenemang.

PILOTKURS FÖR DIG MED LÅNGVARIG STRESS OCH/ELLER UTMATTNING
Mari har gått första steget i Somatic Stress Release™ och kommer hålla en första pilotkurs för Dig som vill lära dig mer om den naturliga fysiologiska stressresponsen och vad den gör med kroppen, meditation samt embodied rörelse och mindfulness, öka din motståndskraft (resilience), identifiera och lösa upp stressrelaterad spänning i kroppen och ändra ditt förhållningssätt till stress. Datum kommer inom kort, intresseanmälan till info@satyayoga.nu
Mari fortsätter sin utbildning till Somatic Stress Release™ Practitioner under vintern/våren 2021. Denna första kurs erbjuds till ett kraftigt rabatterat pris.

WORKSHOP SELF MYOFASCIAL RELEASE 17/1 – PÅ STUDION ELLER HEMIFRÅN VIA ZOOM
Myofascial release handlar om att släppa på stramhet och spänning i muskler och fascia i och runtom musklerna. På denna workshop får du lära dig en helkroppsmassage med hjälp av speciella myofasciabollar för mindre smärta och ökad rörlighet. Du får med dig skriftliga instruktioner för fortsatt egenpraktisering hemma. Early bird pris t o m den 23/12!

LÅNGKLASS VINTERVILA 6/1
Under vintern vilar naturen och samlar kraft för att orka växa och blomma ut igen. Vi människor överlag att byggt upp en livsstil som går ut på att prestera året runt, sedan undrar vi varför vi är så trötta. På denna klass utforskar vi vattenelementet utifrån Somatic Earthing och Yinyoga, vi känner på hur det känns att vila i våra djupa vatten, skapa rörelse i djupet och utforskar vilsam rörelse utifrån kraften i vattenelementet. Inga förkunskaper behövs.
Behöver vi flytta fram klassen p g a pandeminkan du ha pengarna innestående eller få fullåterbetalning. Early bird pris t o m den 23/12!

NY WEBSHOP och massagebokning!
Du hittar vår nya Webshop HÄR och i appen. Från årsskiftet sker alla köp i webshopen, möjlighet att betala med Swish eller faktura kommer inom kort.
Nu finns även behandlingsbokningen på vår bokningssida och app! Du som har ett ordinarie Årskort eller Årskort Extra får automatiskt ditt rabatterade pris (- 10 %) när du bokar via hemsidan eller appen, supersmidigt!

NYTT! ONLINE MÅNADSKORT
Med vårt nya Onlinemånadskort yogar du obegränsat på alla våra onlineklasser, live stream och via Klassbanken. Du som har ett klippkort kan frysa det och teckna ett onlinekort under tiden. Du tecknar ditt kort HÄR.

ONLINEYOGA PÅ ZOOM
Vi går helt online 15/12-27/12, därefter blandat på plats och live stream via Zoom. En klassbank med inspelade meditationer och klasser ingår i alla våra månads- och årskort. Då kan du praktisera hemma när helst du vill.

LÅNGKLASS VILA DIG I JORDEN – 2H YINYOGA
FULLBOKAD
Terminens första långklass den 23 augusti. Mer info HÄR, bokning via vårt bokningssystem Wondr.

WS RESA TILL KROPPENS MITTPUNKT MED HILLEVI BORGA
FULLBOKAD
Missa inte denna dag med en av Sveriges absolut bästa yogalärare! Hillevi är fysioterapeut och yogalärare med lång erfarenhet och förutom workshopen finns möjlighet att boka en enskild rörelseanalys denna dag. Workshopen passar även dig som har en del smärtproblematik i t ex rygg eller bäcken. Mer info och instruktion till bokning HÄR.

UTOMHUSYOGA PÅ KVARNGÅRDEN
På onsdagkvällar t o m den 26 augusti, bokning via vårt bokningssystem Wondr.