Utbud & priser

UTBUD


Alla våra klasser passar såväl nybörjare som mer van yogi/ni.


YIN YOGA

En lugn klass där varje position hålls en längre stund för att komma åt de passiva delarna av kroppen (bindväv och fascia). Släpp alla tankar på prestation och kom precis som du är!


SLOW FLOW

En  klass med ett  långsamt men kraftfullt flöde. Stort fokus på närvaro i hela kroppen och hur du förflyttar dig mellan positionerna. En härlig energiboost för hela dig!


YOGA CORE

En klass med fokus på corestyrka . Du bestämmer tempot samt vilken variant av de olika positionerna (asanas) du vill göra själv. Passar såväl nybörjaren som den vana yogin/in. Passa på och gå även på Pranayama, chanting & meditationsklassen innan, båda ingår i ett klipp/drop-in pris.


PRANAYAMA (ANDNING), CHANTING & MEDITATION

Enkla andningsövningar, mantrasång samt meditation med varierande enkla tekniker som passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Ett perfekt sätt att komma ner i varv "bara för att" eller för att hitta fokus inför coreklassen efteråt. Passa på och gå på båda då de ingår i ett och samma klipp/drop-in pris, bra va?


YIN  RESTORATIVE

Den ultimata nedvarvningen för kropp och sinne.  Klassen består av ett litet antal passiva yinpositioner  (se mer info under Yin Yoga) samt 2-4 restorativepositioner där du stöttar upp kroppen med hjälp av massor av redskap såsom bolster, filtar, bälten och ögonkuddar för maximal avslappning och känsla av tyngdlöshet.


AFTER WORK RESTORATIVE

En klass med endast 2-3 positioner där du med hjälp av olika redskap (props) får stötta upp kroppen för att hitta en känsla av tyngdlöshet för maximal avslappning. Balsam för kropp och själ, sväva in i en stressfri helg!

PRISER

Förutom drop-in har vi 10- och 20-klipp samt månadskort/årskort (endast på autogiro, kvitto för friskvårdsbidrag går att ordna). Du som är sjukskriven/arbetssökande/föräldraledig/student (minst halvtid minst en månad) eller pensionär/ungdom har alltid ca 20 % rabatt på drop-in samt klippkort.


MARS 2019:

Aktuell prislista hittar du på studion. Du kan även maila till info(at)satyayoga.nu.

Inom kort kommer du även kunna titta på priser samt köpa klippkort i vårt nya bokningssystem.
Satya Yoga Knivsta

Apoteksvägen 8d

741 42 Knivsta