Om oss

OM OSS


SATYA YOGA KNIVSTA - DIN LILLA YOGASTUDIO MED DET STORA HJÄRTAT


Satya Yoga Knivsta grundades hösten 2017 av Mari som ville skapa ett space med stort hjärta där vem som helst kunde komma in precis som man är och få en skön stund på mattan i en liten, trygg grupp. Du kan läsa mer om Maris resa till yogalärare och studioägare här.


Vi har växt med tiden på alla sätt och vis och i dagsläget är vi fyra yogalärare med lite olika inriktningar samt två terapeuter som erbjuder behandlingar i regndroppsmassage, kraniosakral terapi och reiki. Vi tycker inte om att nivågruppera klasser eller människor och hos oss kan du komma på vilken klass du vill vare sig det är första gången någonsin du ställer dig på en yogamatta eller om du har yogat hela ditt liv. Vi ger hellre olika alternativ så att alla kan yoga tillsammans utifrån sin dagsform och yogavana. Hos oss behöver du inte binda upp dig på en kurs utan du går på de klasser du vill.


Vi har en stark tro på att det som är gott för moder jord är gott för människan och tvärtom och vår versamhet ska efterlämna minsta möjliga ekologiska fotavtryck. Allt du hittar i vår lilla butik är ekologiskt och i möjligaste mån även fairtrade. All yogautrustning är giftfri och övervägande ekologisk/av återvunnet material. Vi använder påfyllningsbara glaskoppar till värmeljusen som skapar stämning på våra klasser och ljusrefillerna är utan palmolja. Tvålen du tvättar dina händer med är ekologisk, reko och i en förpackning tillverkad av återvunnen plast. Maten på våra evenemang är växtbaserad och vi väljer bort engångsartiklar förutom i undantagsfall. 


Varmt välkomna till oss önskar

Mari, Monica, Tina, Therese N. och Therese G.!

Foto: Mike Bloch-Levermore

@allthosemomentswillbelost

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera