Regndroppsmassage (RDT)

REGNDROPPSMASSAGE (RDT)

     

RDT – Regndroppstekniken eller regndroppsmassage är en välgörande och mjuk taktilmassage på rygg och fotens/underbenens reflexpunkter. Behandlingen är mycket behaglig och avslappnande och har potential att lindra besvär i rygg och nacke samt reducera huvudvärk. Regndroppsbehandlingen kan hjälpa  kroppen att rensa ut bakterier, virus och slaggprodukter, stärker immunförsvaret och lindrar stressrelaterade symtom.


Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor som också är den bärande kraften i behandlingen. Därför är behandlingen även en sorts aromaterapi som förutom en djup avslappning och lindring av stress även ger dig ny kraft och energi samt balans och välbefinnande i både kropp och sinne.


Behandlingen tar ca 75 minuter. Välj mellan klassisk RDT och RDT vid mentala åkommor t.ex. stress, oro, utmattning,  mental trötthet.  Berätta kort vad du har för besvär så väljer jag ut den bästa kombinationen av oljor för just Dig.


Hör gärna av dig på mail till info(at)satyayoga.nu om för att boka en tid.PRISER

1 behandling ca 75 min 690 kr

3 behandlingar á ca 75 min 1855 kr*

1 behandling RDT + reiki 90 min 750 kr


* Gäller 12 månader från köpdatum

Foto: Mike Bloch-Levermore

@allthosemomentswillbelost

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera